Over mij
Mijn naam is Arthur en ik werk inmiddels al meer dan 40 jaar als professioneel chef/ondernemer. In deze jaren heb ik een brede en diepe ervaring opgebouwd in de keuken, met als hoogtepunt mijn werk in diverse Michelin-sterrenrestaurants en nationale en internationale culinaire wedstrijden en als hoogtepunt mijn eigen catering-maaltijden bedrijf Art Culinair samen met mijn vrouw over de afgelopen 20 jaar. Daar heb ik niet alleen mijn technische vaardigheden verfijnd, maar ook een scherp oog ontwikkeld voor detail, smaakbalans en presentatie.
De afgelopen drie jaar werk ik als freelance chef, waarbij ik mijn passie voor koken inzet in uiteenlopende keukens door heel Nederland – van fine dining restaurants tot innovatieve pop-up concepten tot zorg instellingen. Deze variatie houdt mij scherp en daagt mij uit om creatief te blijven en me voortdurend aan te passen aan nieuwe stijlen, keukens en teams. Tevens koken voor BNérs zijn ervaringen die ik nooit zal vergeten.
Wat mij kenmerkt als chef is mijn liefde voor seizoensgebonden ingrediënten, pure smaken en een sterke focus op ambacht. Of ik nu een klassiek Frans gerecht bereid of een modern fusionmenu samenstel, mijn doel is altijd om mensen te verrassen en te verbinden met eten dat écht raakt. Ook het organiseren van professionele keukens ligt in mijn ervarings gebied. De mens achter het fornuis zien en werkgeluk ervaren.
Koken voor BN' ers geeft een bijzondere dynamiek.